Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Οι προσπάθειές μας ευτυχώς .... βρίσκουν ευαίσθητους συμπαραστάτες !!!

Αγαπητοί φίλοι,

Μέσα στα τόσα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη», ευτυχώς υπάρχουν αχτίδες φωτός που μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε και πάλι τον αγώνα μας !!!

Ζωντανό παράδειγμα, για δεύτερη χρονιά ….. ο Μάριος Τρίγκας, ο ιδιοκτήτης της πανέμορφης και τόσο εντυπωσιακής «Τράπεζας Αντικών Ντόρα Αναστασίου».

Με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη, μας καλέσανε και φέτος να παρευρεθούμε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στην εκπομπή τους στο κανάλι HIGH TV, 5:30 μμ – 7:30 μμ, όπου παρουσιάζουν κάθε φορά τις πανέμορφες αντίκες, στους αξιόλογους πελάτες τους !!!

Η πρόσκληση έγινε στην Πρόεδρο κ. Ντόρα Κασιμέρη, του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη», να φιλοξενηθεί στην ανωτέρω εκπομπή τους για να παρουσιάσει το έργο του Συλλόγου και να της παραδώσουν μια επιταγή της οποίας το ποσόν συγκεντρώθηκε από τις εκπομπές τους τα δυο Σαββατοκύριακα 16-17/12/17 και 23-24/12/17, με σκοπό να στηρίξουν τα άρρωστα παιδιά με τους γονείς τους, απ’ όλη την επαρχία και την Κύπρο που φιλοξενούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα στον Ξενώνα της «ηλιαχτίδα».

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και η Πρόεδρός μας, η  κ. Ντόρα Κασιμέρη, με ιδιαίτερη χαρά αυτή την ημέρα θα είναι κοντά τους !!!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.