Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

 «ηλιαχτίδα»
Capital Link CSRinGreece  - Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

 

Η «ηλιαχτίδα» έλαβε μέρος στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία», της εταιρείας Capital Link που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του τρόπου ενίσχυσης της Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας μέσω της υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας και προσέφερε στους Συνέδρους - και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες - έναν πρακτικό και χρηστικό οδηγό ενίσχυσης και χρηματοδότησης των προτάσεών τους καθώς και παρουσίασης των σημαντικών επαφών που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο έδωσε για άλλη μία χρονιά τη δυνατότητα σε Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή τους υπήρξε ευρύτατη συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού στο εξωτερικό.

Για την «ηλιαχτίδα» ήταν πράγματι μια σημαντική ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τα προβλήματα της οικονομίας και ιδιαίτερα, από το δικό της stand να παρουσιάσει το έργο του Συλλόγου σε τόσο αξιόλογους συνέδρους.

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.