Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς !!!

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για ακόμα μία φορά, για την ανιδιοτελή φροντίδα και βοήθεια σας στα άρρωστα παιδιά από επαρχία, που φιλοξενεί ο Σύλλογος «ηλιαχτίδα».

Είναι σημαντικό για εμάς να ξέρουμε ότι, μέσα σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε με την πανδημία να κυριαρχεί και να επηρεάζει όλο και περισσότερο την χώρα, να έχουμε την αγάπη, την ηθική συμπαράσταση και προσφορά όλων εσάς, προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα άρρωστα, άπορα παιδάκια και τις οικογένειες τους που μας χρειάζονται !!!

Κάθε φορά η θερμή παρουσία σας μάς εντυπωσιάζει αλλά αυτό το φετινό γεγονός της συμμετοχής σας και σ’ αυτή μας την προσπάθειά το Σάββατο, ήταν κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια !!!

Ελπίζουμε, να συνεχίσουμε να καταφέρνουμε να διοργανώνουμε τέτοιες εκδηλώσεις, ακόμα και σε αυτές τις «εφιαλτικές» ημέρες που ζούμε, προκειμένου να χρωματίζουμε θετικά τη δύσκολη καθημερινότητα όλων μας και να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ευαίσθητο πρώην Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Γιώργο Κουτελάκη, τον άνθρωπο που από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του Συλλόγου «ηλιαχτίδα» είναι δίπλα μας!!!

Με αγάπη,
Η Πρόεδρος,
Ντόρα Κασσιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2022 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.