Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Αγαπητοί φίλοι,

Διανύουμε, τις Άγιες Ημέρες της Σαρακοστής, με ευλάβεια, αγάπη, ταπεινοφροσύνη και πίστη στο Θεό. 

Αυτά όμως δυστυχώς, δεν καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δυστυχώς υπάρχουν πολλές.

Η «ηλιαχτίδα» πιστή στις πεποιθήσεις και υποχρεώσεις της απέναντι στον συνάνθρωπο που τη χρειάζεται, ξεκινάει ακόμη μία φορά έναν αγώνα συγκέντρωσης τροφίμων, παιχνιδιών και ο,τι άλλο εσείς νομίζετε ότι είναι απαραίτητο για μια οικογένεια σε ανάγκη !!!

Τα χέρια της «ηλιαχτίδα» είναι ήδη έτοιμα, να ετοιμάσουν και φέτος αρκετές κούτες για να φύγουν με ιδιαίτερη χαρά για τις οικογένειες που τα περιμένουν !!!

Όπως όλοι γνωρίζετε, η «ηλιαχτίδα» για δέκα ολόκληρα χρόνια καθημερινά, προσέφερε κάθε πρωί έτοιμα φαγητά, αρτοποιήματα, τρόφιμα, γλυκά, από τα καταστήματα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος Νέας Σμύρνης, φούρνους Βενέτη, το εξειδικευμένο παντοπωλείο Το Σμυρνιώ, Starbucks, Zuccerino, Fresh και το Ζαχαροπλαστείο «Κωστής» Νέος Κόσμος, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Μπορούμε».

Ο λόγος που σταμάτησε η ανωτέρω προσφορά, είναι η μετακόμιση του Συλλόγου σε καινούριο χώρο και θα επανέλθουμε φυσικά, μόλις τακτοποιηθούμε εντελώς.

Αγαπητοί φίλοι,

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να καταφέρουμε να προσφέρουμε λίγη χαρά και ανθρωπιά, στους συνανθρώπους μας !!!
Απευθυνόμεθα, σε όλους τους ευαίσθητους φίλους Νεοσμυρνιώτες και τους παρακαλούμε ακόμη μία φορά, να μας συμπαρασταθούν και όλοι μαζί, να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας αυτές τις Άγιες Μέρες που μας περιμένουν!

Παρακαλούμε ακόμη, όλα τα σχολεία της Νέας Σμύρνης, Δημοτικά και Γυμνάσια να ακολουθήσουν το συγκινητικό παράδειγμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Β’ Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης και των εκδόσεων Σαϊτη, που πραγματοποιούν ένα Πασχαλινό Παζάρι, το Σάββατο 13 Απριλίου στο σχολείο τους και συγχρόνως συγκεντρώνουν τρόφιμα για τα άρρωστα παιδιά της «ηλιαχτίδα» .

Τα τρόφιμα αυτά που θα συγκεντρωθούν στους χώρους της «ηλιαχτίδα» δεν θα είναι για την «ηλιαχτίδα» αλλά για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Εκπρόσωποι όλων των φορέων, που θα συμμετάσχουν και σε αυτήν μας την προσπάθεια, θα αποφασίσουν μία συγκεκριμένη μέρα και ώρα, για να μοιράσουμε όλοι μαζί, τα τρόφιμα που θα έχουν ήδη συγκεντρωθεί.

Αγαπητοί φίλοι,
Όλοι, θα έχουμε κάτι να προσφέρουμε, μόνο ας μην αργήσουμε, γιατί η δυστυχία, δεν μπορεί να περιμένει πολύ!

Καθημερινά 09:30πμ έως 14:00μμ σας περιμένουμε με χαρά στα γραφεία μας Ελευθερίου Βενιζέλου 18, Νέα Σμύρνη.

Πληροφορίες τηλ. 2109346139
Email: iliachtida@otenet.gr

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.