Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Μια Γιορτή με πολλά μηνύματα Αγάπης

Με το σύνθημα «είμαστε εδώ για σένα», μαθητές Σχολείων της πόλης μας με πολλή χαρά, κέφι και απέραντη αγάπη για το παιδί συγκεντρώθηκαν στον Πολυχώρο «Γαλαξίας», την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, να γιορτάσουν τα τρία χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» χαρίζοντας στην κατάμεστη αίθουσα ένα χαρούμενο πρωινό. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία αυτής της Γιορτής!!!Το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Νέας Σμύρνης, η Σχολή Ξενοπούλου, το 4ο Σύστημα Προσκόπων, τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη και το Νεανικό Μουσικό Συγκρότημα Φοιτητών D7 κατέπληξαν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση.

Οι εκτελεστές της εκδήλωσης με μεγάλη επιτυχία κατάφεραν μέσα από τα δρώμενά τους, να περάσουν μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, φιλίας, προσφοράς και κυρίως αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο για τα άρρωστα παιδιά που φιλοξενούνται στην «ηλιαχτίδα».

Η συγκίνηση και η ευαισθησία των παρευρισκομένων καθρεφτιζότανε στα πρόσωπά τους.
Η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδα» κ. Ντόρα Κασιμέρη ενθουσιασμένη με την επιτυχία της εκδήλωσης παρουσίασε  τις δράσεις του Συλλόγου και τη δωδεκαετή πορεία του. Επικεντρώθηκε στο συνεχή αγώνα του Διοικητικού Συμβουλίου να διατηρεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον μαζί με πολύ αγάπη, συμπαράσταση, ηθική και υλική, προς τους γονείς των παιδιών που το έχουν τόση ανάγκη.   

Η Πρόεδρος τόνισε ιδιαίτερα, την ανάγκη τακτικότερων συναντήσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των φίλων της «ηλιαχτίδα» προς χάριν των παιδιών.

Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων καθηγητή κ. Αναστάσιο Χατζή.

3ο Γυμνάσιο - 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.

 

Σχολή Ξενοπούλου.

 

4ο Σύστημα Προσκόπων Νέας Σμύρνης.

 

Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη.

 

Νεανικό Μουσικό Συγκρότημα Φοιτητών D7.

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.