Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Όμορφα Παζάρια, γεμάτα Αγάπη και Προσφορά !!!

Η "ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη" σας προσκαλεί στo Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης που διοργανώνει την Παρασκευή 16/03/18 και ώρες 10 πμ – 5 μμ, στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου – μετά από την ευγενική παραχώρηση του χώρου!

Στο παζάρι μας, θα βρείτε πανέμορφα μικροαντικείμενα και δωράκια (κεριά,  κοσμήματα, πασχαλινά είδη και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε), σε πολύ χαμηλές τιμές, απολαμβάνοντας συγχρόνως μουσική πιάνου από την εξαίρετη μουσικό και εθελόντρια της «ηλιαχτίδα», Ειρήνη Λιάβαρη - Φλωροπούλου!

Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη για εμάς γιατί θα μας δώσετε την ευκαιρία, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα άρρωστα άπορα Παιδιά από την Περιφέρεια, που έρχονται για θεραπεία στα Νοσοκομεία της Αθήνας και φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη», εντελώς δωρεάν !

 

Όμιλος Εταιρειών ICAP

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Όμιλο Εταιρειών ICAP, που για δεύτερη χρονιά με ιδιαίτερη αγάπη, μας κάλεσαν να πραγματοποιήσουμε και φέτος ένα Πασχαλινό Παζάρι στους όμορφους χώρους της εταιρείας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα-Ν. Σμύρνη».

Όλα για τα άρρωστα παιδιά, μας τόνισαν !!!

Έτσι την Τετάρτη 21/03/18 και ώρες από 10 πμ – 3 μμ, θα βρισκόμαστε στη Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Καλλιθέα με πανέμορφα πασχαλινά δώρα, από τα οποία τα περισσότερα θα είναι χειροποίητα από το Δίκτυο Εθελοντών «ηλιαχτίδα».

 

Ένα ακόμη Παζάρι στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης.

Αγαπητοί φίλοι,

Σας περιμένουμε και φέτος παραμονές του Πάσχα, την Κυριακή 01/04/18, να μας επισκεφθείτε στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης (έναντι Goody's) να ανταλλάξουμε ευχές και συγχρόνως να αγοράσετε πανέμορφα χειροποίητα δώρα για τους φίλους σας !!!

Έτσι, θα εξασφαλίσετε πασχαλινές κατασκευές και συγχρόνως θα στηρίξετε τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για την συντήρηση και δωρεάν παροχές στα άρρωστα παιδιά που φιλοξενούμε στον Ξενώνα «ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη».

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και σας περιμένουμε !

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.