Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος και το Συμβούλιο της "ηλιαχτίδας" με τον πρόεδρο της συμμαχίας Πολιτών κ. Νίκο Στέφο

9 χρόνια " Η Λ Ι Α Χ Τ Ι Δ Α "

 

Σάββατο βράδυ 7 Φεβρουαρίου 2009, στο κέντρο "ΑΠΑΝΕΜΟ", ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" για το παιδί και την οικογένεια, γιόρτασε τα 9 χρόνια προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και εθελοντές του Συλλόγου το Συμβούλιο έσβησε τα 9 κεράκια των γενεθλίων της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ".

Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη, ιδιαίτερα συγκινημένη τόνισε ότι αυτή η βραδιά είναι ξεχωριστή γιατί είναι αφιερωμένη μόνο σε ανθρώπους που από την ίδρυση του Συλλόγου συμπαραστάθηκαν στην κάθε του προσπάθεια.

Το γλέντι με εκλεκτό φαγητό, κρασί, σαμπάνιες και χορό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Τη σημαντική αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος των Κρητών κ. Γ. Περάκης και το Συμβούλιό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Φίλοι του Φάρου" κ. Γ. Θεοδωράκης και το Συμβούλιό του, ο Πρόεδρος της "Συμμαχίας Πολιτών" κ. Ν. Στέφος και το Συμβούλιό του, ο φίλος της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ", καρδιοχειρουργός του κέντρου "Καρδιοανάλυσις" κ. Σ. Κούρτης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κλαίρη Δελληγιάννη, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης κ. Δ. Θανασάς με τους καθηγητές του σχολείου του, καθώς επίσης και το ζεύγος Λιχναρά-Καραθανάη, ερασιτέχνες φωτογράφοι που καλύπτουν αφιλοκερδώς κάθε φορά τις εκδηλώσεις της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ".

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.