Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Τρίποντο για την «ηλιαχτίδα» ... η ΚΑΕ Πανιώνιος!!!

 

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» είχαν την χαρά να παρευρεθούν  στον αγώνα μπάσκετ της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ.Α.Ε. με τον Ολυμπιακό, μετά από πρόσκληση της ομάδας του Πανιώνιου.

Λίγες μέρες νωρίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της «ηλιαχτίδα» ξαφνιάστηκε ευχάριστα, όταν πληροφορήθηκε πως η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. είχε αποφασίσει ότι ένα ποσό από κάθε εισιτήριο για το συγκεκριμένο αγώνα, θα διατίθετο για την στήριξη του Ξενώνα «ηλιαχτίδα».

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά η αναγνώριση των προσπαθειών της «ηλιαχτίδα» από την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ.Α.Ε., και τους φιλάθλους του αθλήματος.

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015,  σε ένα δεύτερο αγώνα, Πανιώνιος - Απόλλων Πάτρας Carna, το Συμβούλιο εκλήθει να παρευρεθεί στο Κλειστό Μπάσκετ ούτως ώστε σε μια λιτή, συγκινητική γιορτή, να τους παραδοθούν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από τον προηγούμενο αγώνα.

Την επιταγή παρέλαβε με συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης για την καταξίωση του αγώνα της «ηλιαχτίδα», η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη από τον Αντιπρόεδρο της Πανιώνιος Κ.Α.Ε. κ. Δούνη και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα. Σταμούλη.

Η κα. Κασιμέρη ευχαρίστησε θερμά όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Α.Ε. για αυτή την γενναιόδωρη χειρονομία τους και την ουσιαστική συμπαράστασή τους προς στα Άρρωστα Παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ηλιαχτίδα» και ευχήθηκε Καλή Χρονιά, Υγεία και πολλές επιτυχίες στους επικείμενους αγώνες της ομάδας.

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.