Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Δ΄ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Ν. Σμύρνης.

Γιορτινές ημέρες γεμάτες συναισθήματα Ανθρωπιάς και Αισιοδοξίας!!!


Μια δύσκολη οικονομική περίοδος για τον καθένα μας και όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που στέλνουν μηνύματα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης!
Και σ’ αυτές τις Γιορτινές Ημέρες, συνάνθρωποί μας έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό μεταδίδοντας στην  «ηλιαχτίδα» το πνεύμα της Αγάπης και της Προσφοράς.

Άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Αττικής, επισκέφθηκαν το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα»  για να μας ευχηθούν Υγεία και κυρίως Δύναμη στη συνέχεια του έργου μας.

Αντιπροσωπεία μαθητών με περίσσεια χαρά και φορτωμένοι με διάφορα είδη τροφίμων και κυρίως Αγάπη και ιδιαίτερη συγκίνηση για τα παιδιά του Ξενώνα, ήρθαν να μας πουν τα κάλαντα και να τονίσουν ότι θα είναι πάντα δίπλα μας.

Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο, Ν. Σμύρνη.

Δ’ Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ν. Σμύρνης, Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο Ν. Σμύρνης, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έλενα Καρπούζη και πλήθος άλλων συνανθρώπων μας που δεν θέλανε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους στάθηκαν αρωγοί για ακόμη μια φορά στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

Ένα δυναμικό παρόν έδωσαν μεγάλες εταιρείες που μας συμπαραστάθηκαν, κι’ ακόμη μια φορά.

Η εταιρεία P&G - ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. μας καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες μας με τα προϊόντα της, καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Η  εταιρεία  BSH Οικιακές Συσκευές, μας προσέφερε ηλεκτρικές συσκευές για την κάλυψη βασικών αναγκών των φιλοξενούμενων του ξενώνα της “ηλιαχτίδα”.

Το προσωπικό της ίδιας εταιρείας μας έδειξε την αμέριστη συμπαράσταση του προσφέροντας μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων.

Οι εταιρείες  CALZA DI SCANDALO, Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ, Κλέος, Λούνα Παρκ “ Τα Αηδονάκια” ΑΕ, Εκλεκτά Τρόφιμα και Ποτά “ Το Σμυρνιώ”, η ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα ΑΕ, η Farad ΑΕ, τα Φωτιστικά Γαλλής ΑΕΒΕ, τα Lidl, ο Σκλαβενίτης και η εταιρεία Νουνού Friesland Campina Hellas, έδειξαν τη σημαντική παρουσία τους με τις προσφορές τους στο Σύλλογο «ηλιαχτίδα». 

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της "ηλιαχτίδα" στη Helexpo Μαρούσι.

Χορευτικός Όμιλος "Αιολίδα".

Το Διαγνωστικό Κέντρο Ν. Σμύρνης Θεόδωρος Τσιμπίδης συνεχίζει επί σειρά ετών να είναι δίπλα μας.

Οι πληθώρα των προσφορών δεν κάλυψε μόνο τις ανάγκες του ξενώνα αλλά ένα μεγάλο  μέρος αυτών διετέθη σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας.

Αξίζει να σημειωθεί και η ανθρώπινη - ζεστή χειρονομία συμπαράστασης που έγινε απο την ΚΑΕ Πανιώνιος προς την "ηλιαχτίδα".

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους από καρδιάς για την απλόχερη συμπαράστασή τους.

Επίσης, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και τη Δημόσια Τηλεόραση για τη συνεχή προβολή του τηλεοπτικού μηνύματος της «ηλιαχτίδα» κατά τις ημέρες των εορτών.

Κλείνουμε, με ιδιαίτερη συγκίνηση και πολλές ευχαριστίες στην 
κ. Μαρί Κυριακού και την εκπομπή “ Με αγάπη” του Ant1, για την οικονομική ενίσχυση προς το Σύλλογο, μέσω της «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ».

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

 

Φιλαρμονική Δήμου Ν. Σμύρνης.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης.

Αγώνας Μπασκετ, ΚΑΕ Πανιώνιος - Ολυμπιακός.

Παράδοση Χρημάτων από τη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και τη Μαρί Κυριακού.

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.