Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Συλλόγος Αλθέας, Αγ. Μαρίνας Κορωπίου

Η ανθρωπιά και η αγάπη … περίσσεψε αυτές τις Άγιες Μέρες!!!!

 

 

Το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» από τη μέρα της ίδρυσής του, μόνο συμπαράσταση και αγάπη γνώρισε από τους συμπολίτες μας.


Ιδιαίτερα, αυτή τη χρονιά, παρά την τρομερή ύφεση και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η κοινωνία, για την «ηλιαχτίδα» οι μέρες κύλισαν γεμάτες αισιοδοξία, αλληλεγγύη και προσφορά και από τους όμορους Δήμους και τολμούμε να πούμε, απ’ όλη την Ελλάδα.


Το αποκορύφωμα του μεγαλείου ψυχής των φίλων της «ηλιαχτίδα» ήταν οι Ημέρες των Εορτών.
Πλήθος φίλων, μικρών και μεγάλων, συμπολιτών και μη, επισκέφθηκαν την «ηλιαχτίδα» γεμάτοι δώρα, τρόφιμα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η μεγάλη έκπληξη των εορτών, ήταν η επίσκεψη στα γραφεία μας, την 27η  Δεκεμβρίου 2012, του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού της Αλθέας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου για να μας γνωρίσει και να μας ευχηθεί για τις Άγιες Μέρες. Τα μέλη του Συλλόγου όμως, εκτός από τις ευχές, ήρθαν φορτωμένα με ποικιλία τροφίμων, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του Ξενώνα για τουλάχιστον δυο μήνες.


Με πολλή χαρά δεχτήκαμε στα γραφεία μας την 18η Δεκεμβρίου 2012 και μια ομάδα φίλων, τη Λέσχη «Φιλική Εταιρεία Οδυσσεύς», μέλη της οποίας ήρθαν στην «ηλιαχτίδα» με 14 κιβώτια όλων των ειδών τα τρόφιμα.
Απερίγραπτα συναισθήματα προσφοράς και αγάπης εκ μέρους Συλλόγων, που γνωρίζαμε για πρώτη φορά. 
Σύλλογοι δραστήριοι, με ευαισθησία προς το συνάνθρωπο και μεγάλη διάθεση για βοήθεια.

 

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά από καρδιάς, όχι μόνο για την υλική συμπαράσταση που μας προσέφεραν, αλλά κυρίως για την ηθική στήριξη που την έχουμε τόσο ανάγκη.

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.