Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη με το ΔΣ της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ και τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών κ. Νίκο Στέφο με τους συνεργάτες του.

ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε κ' εφέτος, την Κυριακή 12 Απριλίου 2009, το Παζάρι Αγάπης του Συλλόγου για το Παιδί και την Οικογένεια "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ".

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν, όπως μας ενημέρωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ντόρα Κασιμέρη, ως συνήθως για να προσφέρουν λίγη χαρά στα παιδιά των Ιδρυμάτων της Πόλης μας, σε ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Παραδοσιακά γλυκά, πασχαλινά δώρα, κεριά και πλήθος άλλων εντυπωσιακών αντικειμένων σε πολύ φθηνές τιμές καθώς και διάφορα άλλα δώρα που προσέφεραν φίλοι της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ" εκτέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.

Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλούς φίλους της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ" εξυπηρετούσαν με χαμόγελο και τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, τους συμπολίτες μας που έσπευσαν να συμπαρασταθούν και σ' αυτή την προσπάθεια της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ".

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη και το ΔΣ της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ.

Η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική έτσι ο Σύλλογος σε λίγες ώρες συγκέντρωσε ένα σεβαστό ποσόν γεγονός που ενθουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες της Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς όλους τους δημότες που στηρίζουν το Σύλλογο "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ". Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν ιδιαίτερα στον Διευθυντή της Σχολής Ξενοπούλου κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο για την αμέριστη ηθική και οικονομική συμπαράσταση που προσφέρει συνεχώς στο Σύλλογο.

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.