Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η "ηλιαχτίδα" συναντά Έλληνες και Ομογενείς Επιχειρηματίες

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας, Ντόρα Κασιμέρη, συμμετείχε στο τέταρτο  Ετήσιο  Συνέδριο  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Capital Link CSRinGreece, παρά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στο πόδι, στην οποία επεβλήθη πριν λίγες μέρες.  

Η Πρόεδρος μας, απέδειξε ακόμη μια φορά ότι όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν το συμφέρον της «ηλιαχτίδα» τίποτα δεν είναι ικανό να εμποδίσει το έργο της.

Το Συνέδριο, με θέμα: «Για Ένα Καλύτερο Αύριο», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 στο Ξενοδοχείο Χίλτον (HILTON ATHENS HOTEL) και στόχος του ήταν η ανάδειξη  του τρόπου με τον οποίο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και πρωτοβουλίες, συνεισφέρουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη χώρα και τον Έλληνα πολίτη. Μέσω του Συνεδρίου δόθηκε η ευκαιρία σε στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και το ευρύ κοινό, να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους Συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος κ. Κασιμέρη συζήτησε με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών, από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που συμμετείχαν στο Συνέδριο, πρόβαλε το έργο της «ηλιαχτίδα» και τις ανάγκες του Συλλόγου και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει Έλληνες Επιχειρηματίες της Διασποράς.

                                                   

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.