Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κασιμέρη, ο Πρόεδρος του "Ιωσηφογλείου" κ. Βερυκοκίδης και η κ. Κουτσαυτάκη με τα παιδιά του Ιδρύματος.

Γιορτή Αγάπης

 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2008, στις 7 το βράδυ, ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" για το παιδί και την οικογένεια, άνοιξε και φέτος στοργικά την αγκαλιά του και παρευρέθηκε στη γιορτή ΑΓΑΠΗΣ των παιδιών του Ιδρύματος "Αγ. Βαρβάρα" (Ιωσηφόγλειο).

Πολλοί συμπολίτες μας απήλαυσαν μια Xριστουγεννιάτικη συγκινητική βραδιά με τραγούδια, σκετς, χορό, γλυκά, δώρα αλλά κυρίως πολλή αγάπη και ζεστασιά.

 

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ντόρα Κασιμέρη και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαίρη Κουτσαυτάκη, φορτωμένες με δώρα και πολλή αγάπη, συμμετείχαν στην χαρά των παιδιών και γενικά στο όλο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Τελειώνοντας η όμορφη βραδιά, αφού ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Ιδρύματος, υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά με κάθε τρόπο και ο Σύλλογος θα είναι γι αυτά πάντα μια ζεστή αγκαλιά.

Η Πρόεδρος της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ" κ. Ντόρα Κασιμέρη και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μαιρη Κουτσαυτάκη με παιδιά του Ιδρύματος

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.