Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Στα γραφεία της "ηλιαχτίδας" μετά τη συνέντευξη τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση Συνέντευξης

Ο Σύλλογος "ηλιαχτίδα", Κέντρο Στήριξης Παιδιού - Οικογένειας , ασχολείται εδώ και 10 χρόνια με την στήριξη και ανάπτυξη της κοινωνικής προσωπικότητας του παιδιού και του εφήβου ,καθώς και του οικογενειακού του περιβάλλοντος στα προβλήματα, δικαιώματα και τις εν γένει ανάγκες τους στην Ελλάδα και Διεθνώς.

Με μία έντονη και ουσιαστική παρουσία στη Ν. Σμύρνη , στη πόλη που εδρεύει, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια σε κάθε προσπάθεια στο πολύπλευρο έργο του.

Με μία αξιέπαινη προσφορά του Δημάρχου Ν. Σμύρνης κ. Γ. Κουτελάκη να παραχωρήσει στον Σύλλογο έναν όροφο σε κτίριο της Κεντρικής Πλατείας επί της Οδού 2ας Μαίου 5, πραγματοποιεί το όραμά του μετά από προσπάθειες 10 ετών από την ίδρυσή του.

Σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανοίγει το πρώτο Κέντρο Φιλοξενίας στη περιφέρεια, για άπορα παιδιά από επαρχία που έρχονται για νοσηλεία στα Νοσοκομεία των Αθηνών.

Ζητώντας την συμπαράστασή σας και την στήριξή σας στη μεγάλη αυτή υπέρβαση του Συλλόγου, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18.00, σε μια ενημέρωση, ημερήσιου και τοπικού τύπου, καθώς και φορέων, συλλόγων κτλ, σχετικά με το έργο μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης 2ας Μαίου 5 Κεντρική Πλατεία, με συντονίστρια τη Δημοσιογράφο κ. Σοφία Βούλτεψη, ούτως ώστε όλοι μαζί από το ίδιο μετερίζι να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε αγάπη, στοργή και μια ζεστή αγκαλιά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα χαμόγελο και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.