Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η κ. Τζανακάκη με την Πρόεδρο της "ηλιαχτίδας" Ντόρα Κασιμέρη, η Ζωή Δόλα εθελόντρια Κοινωνική λειτουργός κάτοικος Π. Φαλήρου, η Υπεύθυνη του ξενώνα κ. Βέτα Ράλλη, η Νεοσμυρνιώτισσα εθελόντρια ψυχολόγος Γιάννα Μουχτάρη, με ομάδα μαθητών της Γ' τάξης του 3ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης.

Το 3ο Γυμνάσιο στη μνήμη της Αρτιόλας Λεσάυ στηρίζει την "ηλιαχτίδα"

Την Παρασκευή 03/06/2011 και ώρα 10.30 το πρωί , το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "Ηλιαχτίδα" άνοιξε με ιδιαίτερη χαρά για άλλη μια φορά, την πόρτα του στην καθηγήτρια του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης κα Τζανακάκη με μερικούς μαθητές της Τρίτης τάξεως.

Η ατμόσφαιρα αν και πολύ ευχάριστη είχε μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση γιατί τα παιδιά με την καθηγήτριά τους αναφέρθηκαν στον απρόσμενο θάνατο της συμμαθήτριάς τους Αρτιόλας Λεσάϋ, που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της και δημιούργησε ένα μεγάλο συναισθηματικό κενό στους συμμαθητές της. Συμβολικά κατέθεσαν και το ποσό των 450 ευρώ στη μνήμη της.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή κ. Χατζόγλου, τους καθηγητές και ιδιαίτερα την κα Τζανακάκη και τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης που στέκονται αρωγοί στην κάθε μας προσπάθεια.

Η κ. Τζανακάκη με την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη και αριστερά η εθελόντρια κοινωνική λειτουργός από την Καλλιθέα, Ναυσικά Ζάρκου.

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.