Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Δωρεά Οργάνων: Ένα Δώρο Ζωής!!!

 

Η «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού γιόρτασε την «Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων», ημέρα των Αγίων Αναργύρων, σε συνεργασία με τον  Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και το 4ο Σύστημα Προσκόπων Ν. Σμύρνης στις 3 Νοεμβρίου 2012 στη Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης.

Με το σύνθημα «Τη ζωή σου τη χάρισαν γιατί … διστάζεις να τη δωρίσεις;» προσπάθησαν όλοι μαζί να ευαισθητοποιήσουν το κοινό της Πλατείας και των γύρω δρόμων μοιράζοντας περίπου 2.500 έντυπα.

Η όλη προσπάθεια κρίθηκε επιτυχής, διότι πλήθος συνανθρώπων μας επισκέφτηκαν το περίπτερο της, προς ενημέρωση και ένα μεγάλος αριθμός από αυτούς την ίδια στιγμή, συμπληρώνοντας την ειδική δήλωση έγινε δωρητής οργάνων.

Η δωρεά είναι θέμα πλέον σοβαρό που πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα πια απ’ όλους μας πολύ υπεύθυνα.

Δυστυχώς οι ανάγκες μεταμόσχευσης αυξάνονται συνεχώς και καθημερινά νέοι άνθρωποι, χάνουν τη ζωή τους περιμένοντας ένα μόσχευμα. 

Δυστυχώς οι ανάγκες μεταμόσχευσης αυξάνονται συνεχώς και καθημερινά νέοι άνθρωποι, χάνουν τη ζωή τους περιμένοντας ένα μόσχευμα. 


Ήδη στο Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» σήμερα υπάρχουν 2 παιδάκια περιμένοντας ένα μόσχευμα εκτός από τη μικρή Μαρία που χάσαμε προσφάτως για τον ίδιο λόγο.

Είναι ευθύνη όλων μας, να κατανοήσουμε τη σημασία της δωρεάς οργάνων και να την κάνουμε πράξη ζωής.


Ας χαρίσουμε τη ζωή που μας χάρισαν σαν δώρο αγάπης προς το συνάνθρωπο!!!

Ο μικρός Μανώλης φιλοξενούμενος για πολλούς μήνες στην "ηλιαχτίδα", ζώντας το πρόβλημα, συμβάλλει στην προσπάθεια ενημέρωσης, με την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη.

 

 

   
   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.