Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Δικτύου "Eurochild"

Η Πρόεδρος της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ κυρία Ντόρα Κασιμέρη με τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ", ως μέλος του Διεθνούς Δικτύου Οργανώσεων "Eurochild", που εδρεύει στις Βρυξέλλες και εργάζεται σε όλη την Ευρώπη με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των νέων, έδωσε το παρόν δια της Προέδρου κ. Ντόρας Κασιμέρη στη Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Δικτύου από τις 16- 19 Ιουνίου 2009 στις Βρυξέλλες.

75 Σύλλογοι από όλη την Ευρώπη έλαβαν μέρος στη Γενική Συνέλευση και εξέφρασαν τις ιδέες τους και την πολιτική τους σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών, την καταπολέμηση της εκμετάλλευσης, της βίας, της κακοποίησης και γενικά την καλυτέρευση της διαβίωσής τους.

Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη επέστρεψε ενθουσιασμένη από την όλη διαδικασία και ενημέρωσε το ΔΣ του Συλλόγου σχετικά με την στρατηγική και πρακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Σύλλογος από εδώ και στο εξής, ούτως ώστε να προωθήσει τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών και της οικογένειας.

Κύριος στόχος του Συλλόγου, δια μέσω του Δικτύου είναι η ίδρυση ενός ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων παιδιών -ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-

Η Πρόεδρος της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ κυρία Ντόρα Κασιμέρη στο στρογγυλό τραπέζι της Γενικής Συνέλευσης.

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.