Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Αγαπητοί φίλοι,

Για μια ακόμη φορά τολμώ να σας ενοχλήσω. Δεν θα αναφερθώ στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, στην αδιαφορία και την ανικανότητα των ταγών της εξουσίας, γιατί πιστεύω πως για όλους μας δεν έχουν πια καμιά αξία. Ας τους αγνοήσουμε λοιπόν παντελώς και ας ασχοληθούμε με τα ιδεώδη της πατρίδας μας αποδεικνύοντας σε ξένους και ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας ότι μπορούμε και χωρίς αυτούς.

Η "ηλιαχτίδα" δεν κάνει πολιτική, απλώς εκφράζει τη συμπαράστασή της και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τον ανήμπορο συνάνθρωπό μας, που ξεφτιλίζεται δημοσίως για λίγες πατάτες και λίγα κρεμμύδια στο Σύνταγμα ή για ένα κομμάτι κρέας στη Βαρβάκειο Αγορά.

Ας σταθούμε όλοι όρθιοι, ας ενωθούμε όλοι μαζί κι' επιτέλους ας αντιδράσουμε. Τα περιθώρια στένεψαν. Άραγε τι περιμένουμε; Να δούμε συνανθρώπους μας να πέφτουν από την πείνα στους δρόμους;;;

Όλα αυτά σας τα ανέφερα για να καταλήξω και να σας ζητήσω με όλη μου την καρδιά μια βοήθεια. Απευθύνομαι σ' όλη την Ελλάδα. Ίσως κάποιοι, να έχουμε κάποιο γνωστό, κάποιο φίλο στην περιοχή της Παλλήνης που μπορεί να βοηθήσει. Να βοηθήσει μια μητέρα μόλις 29 ετών με 5 παιδιά που ζουν μ' ένα επίδομα 300 ευρώ το δίμηνο και το χειρότερο, δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν να το παίρνουν.

Μιλάμε, για μια αξιοπρεπέστατη κοπέλα που δεν ζητάει ελεημοσύνη αλλά…δουλειά. Μένει στην Ανθούσα Παλλήνης, κυριολεκτικά πάνω στο βουνό μ' ένα τζάκι συνεχώς σβησμένο λόγω έλλειψης χρημάτων.

Οι περιοχές που μπορεί να εργαστεί είναι: Γέρακας, Ανθούσα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι, Κέντρο (μέχρι Μιχαλακοπούλου).

Σας ικετεύουμε όλους, διαθέστε λίγο απ' το χρόνο σας κι' όλοι μαζί ας στηρίξουμε αυτή τη μητέρα για να εξασφαλίσει το φαγητό των παιδιών της.

Η "ηλιαχτίδα" είναι δίπλα της αλλά δυστυχώς δεν φθάνει.

Φιλοκότατα,

Η Πρόεδρος,

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.