Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ζωγράφισαν για την «ηλιαχτίδα» τα παιδιά του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνας

Στις 31 Ιανουαρίου 2014 η «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας επισκέφτηκε τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.), με τρία αυτοκίνητα φορτωμένα με διάφορα είδη.

Εκεί, η Διευθύντρια των Φυλακών κ. Μαρίνα Μπούκη και ο Διευθυντής του Β΄ Γυμνασίου-Λυκείου κ. Πέτρος Δαμιανός, τους υποδέχθηκαν με πολύ χαρά και ευαισθησία.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των μελών του Συμβουλίου της «ηλιαχτίδα», της Προέδρου Ντόρας Κασιμέρη, της ψυχολόγου του Ξενώνα Κατερίνας Τσιάμη και των μελών Ελένης Παίσση και Θεανώς Παλάντσα. Ιδιαίτερη χαρά ένοιωσαν για τα πράγματα τα οποία τους προσέφεραν, γιατί τα περισσότερα εξ αυτών, ήταν ήδη παραγγελίες των ίδιων των παιδιών.

Για να ανταποδώσουν την χαρά της επίσκεψης, υποσχέθηκαν ότι θα ζωγραφίσουν κάτι ξεχωριστό για την «ηλιαχτίδα», για να διακοσμήσει τους χώρους της.

Μετά από λίγο καιρό, με πολλή συγκίνηση υποδέχθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου το Διευθυντή του Σχολείου κ. Δαμιανό, ο οποίος έφερε τις καταπληκτικές ζωγραφιές που έκαναν τα παιδιά για το Σύλλογο.

Τέσσερις υπέροχες και εντυπωσιακές ζωγραφιές, γεμάτες χρώματα και ελπίδα, από τα παιδιά του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνας, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την επίσκεψή και να ευχαριστήσουν την «ηλιαχτίδα».

Οι ζωγραφιές των παιδιών κοσμούν πλέον τους τοίχους του Ξενώνα της «ηλιαχτίδα», υπενθυμίζοντάς την καλή δουλειά που γίνεται από τους διευθυντές, τους καθηγητές αλλά και τα ίδια τα παιδιά του σχολείου στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α.

Η «ηλιαχτίδα» ευχαριστεί από καρδιάς για το τόσο αξιόλογο δώρο τους και υπόσχεται ότι σύντομα θα ξαναβρεθεί κοντά τους.

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.