Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Η «ηλιαχτίδα» επεκτείνει τις Δράσεις της και με πολλή χαρά σας ανακοινώνει ότι τον Ιανουάριο του 2012 ανοίγει στους χώρους της, την πρώτη Δανειστική Βιβλιοθήκη στη Νέα Σμύρνη. Μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο της γνώσης και της φαντασίας, ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο.

Στην οικονομική κρίση και ιδιαίτερα στην εξαθλίωση των Αξιών που ζούμε, πρέπει οπωσδήποτε να διατηρήσουμε ένα κλίμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας μεταξύ μας.

Το βιβλίο καλλιεργεί τη σκέψη, την κρίση και επηρεάζει την προσωπικότητα του αναγνώστη.

Ένα καλό βιβλίο είναι πηγή χαράς και συγκίνησης. Σου ανοίγει καινούργιους ορίζοντες και σε βοηθάει να γνωρίσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά με μεγαλύτερη ευκολία τα ήθη, τις αξίες της κοινωνίας όπως την αλήθεια, την εργατικότητα, την συνεισφορά στο συνάνθρωπο.

Ιδιαίτερα, σε ταξιδεύει σε μακρινούς άγνωστους τόπους και με τη βοήθεια της φαντασίας έρχεσαι σε επαφή με νέους πολιτισμούς, ήθη και έθιμα.

Πράγματι, το βιβλίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως πιστός φίλος που σε δύσκολες στιγμές της ζωής σου, είναι δίπλα σου να σου κρατήσει συντροφιά, ακόμη και να σε ψυχαγωγήσει.

Αναλογιζόμενοι όλα αυτά, αποφασίσαμε να ζητήσουμε τη βοήθειά σας να στηρίξετε και αυτή μας την Δράση.

Απευθυνόμενοι σε όλους τους Φίλους, μας Νεοσμυρνιώτες και μη, σας παρακαλούμε θερμά, όσοι έχετε βιβλία τα οποία μπορείτε να μας τα διαθέσετε για να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη μας, φέρτε τα στα γραφεία μας.

Ήδη, ο πρώτος φίλος της «ηλιαχτίδα» ο κύριος Θεόδωρος Σταυριανίδης, π. Δημοτικός Σύμβουλος και επιτυχημένος Πρόεδρος για πολλά χρόνια της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης «Η Μαύρη Θάλασσα», μόλις πληροφορήθηκε την προσπάθειά μας, μας έφερε ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την προσφορά.

 


Φιλικότατα,

Η Πρόεδρος,

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.