Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
"ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ": Ένα θερμό, ανθρώπινο κάλεσμα

Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" για το Παιδί και την Οικογένεια, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του αποφάσισε να απευθύνει ένα κάλεσμα προς όλους τους συνανθρώπους μας ζητώντας εθελοντική συνεργασία και να συμμετέχουν στα συμβούλια του συλλόγου εκφέροντας απόψεις και ιδέες για συλλογικές δράσεις.

Η συνεργασία αυτή θα αφορά πρόσωπα όλων των κοινωνικών ομάδων που θα δρουν εθελοντικά, χωρίς κομματικό ή δογματικό χαρακτήρα. Τρόπον τινά, ένα δίκτυο που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει Εθνικά και Διεθνή προγράμματα.

Το δίκτυο θα δραστηριοποιείται σε τομείς όπως την Παιδεία, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, την ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την ποιότητα ζωής, το Νέο, την Οικογένεια, την Κοινωνική Πρόνοια, τις Ειδικές Πληθυσμιακές ομάδες.

Στόχος αυτού του δικτύου είναι να οργανώνει μελετητικές και ερευνητικές ομάδες τόσο στον κοινωνικό χώρο, όσο και στον ευρύτερο ευρωπαϊκό. Επίσης συνέδρια, επιμορφωτικά σεμινάρια, φέστιβαλ, ημερίδες, επιστημονικά συμπόσια, διαλέξεις, εκθέσεις φωτογραφιών, έκδοση βιβλίων και περιοδικών, την ανταλλαγή και μεταφορά πληροφόρησης, εμπειριών και τεχνογνωσίας, την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων για την αναζήτηση και ανεύρεση λύσεων που θα ενισχύσουν την υλοποίηση των σκοπών του Συλλόγου.

Στην μεγάλη μας αυτή προσπάθεια καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας σε κοινή δράση για την επίτευξη των στόχων της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ" γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούμε ενωμένοι να πετύχουμε ένα πολύ δυνατό, πρωτοποριακό και ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: - Τηλ.: 210 9346139 - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.