Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τη Δωρεά Οργάνων.

Καλή Επιτυχία Μανώλη ... στη Μάχη για την Καινούρια σου Ζωή!!!

Αγαπητοί φίλοι,
Έφτασε η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε με αγωνία.
Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, ο Μανώλης μας, θα δώσει επιτέλους τη μάχη του για μια καινούρια ζωή. Ο Μανώλης με την οικογένεια του και την πρόεδρο της «Ηλιαχτίδα», Κυρία Ντόρα Κασιμέρη, θα μεταβούν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού δεχόμενος το συμβατό μόσχευμα που θα του προσφέρει η μητέρα του. Ο Μανώλης είναι μόλις 12 ετών και ήρθε στην «Ηλιαχτίδα» τον Ιούνιο του 2012.

Όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι αυτή η μάχη που πρόκειται να δώσουν ΜΑΝΑ και ΠΑΙΔΙ.

Ας ευχηθούμε λοιπόν, να βγει νικητής σε αυτόν τον αγώνα για να μπορέσει να ζήσει μια ζωή όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά.
Επίσης, θα θέλαμε να αναφερθούμε και στη περίπτωση ενός ακόμα παιδιού, που δίνει τον δικό του αγώνα. Ο Δημήτρης Κισκήρας, ένα 7χρόνο παιδί από την Κέρκυρα με ηπατική ανεπάρκεια, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου στη Πάτρα. Μετά από λίγες μέρες νοσηλείας στο εκεί νοσοκομείο, μεταφέρθηκε με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Αννόβερο για μεταμόσχευση ήπατος.

Μέσα από την καρδιά μας, ας στείλουμε την αγάπη μας, την ελπίδα και την ευχή μας για μια αίσια έκβαση στον αγώνα που θα δώσουν αυτά τα δύο παιδιά.

Ας μην ξεχνάμε ότι μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, μπορεί να χτυπήσει και την δίκη μας πόρτα, γι’ αυτό ας είμαστε όλοι θετικοί στην ιδέα δωρεάς οργάνων.

 

Τη ζωή σου τη χάρισαν γιατί … διστάζεις να τη δωρίσεις;

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.