Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ντόρα Κασιμέρη, με την Αγγελική, μια κακοποιημένη γυναίκα που αφηγείται την προσωπική της δραματική εμπειρία στην εκδήλωση για τα δικαιώματα της γυναίκας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στις 16 Μαρτίου 2008 στον κινηματογράφο "ΣΠΟΡΤΙΓΚ" Ν. Σμύρνης, η εκδήλωση που διοργάνωσε η "ηλιαχτίδα" Σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Με το μήνυμα "Γυναίκα - Δύναμη... Αγώνας... Δικαίωση...", ο Σύλλογος είχε στόχο να στηρίξει τη γυναίκα που έχει υποστεί καταπίεση και κακοποίηση, την γυναίκα του trafficking, την κάθε γυναίκα που έχει ν' αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σημερινής σκληρής πραγματικότητας σε μια κοινωνία που χτυπά ανελέητα κάθε αδύνατο μέλος της.

Εκπρόσωποι σωματείων γυναικών με τις ζωντανές μαρτυρίες τους συνέβαλαν ουσιαστικά στην προσπάθεια του Συλλόγου να περάσει ελπιδοφόρα μηνύματα στο κοινό, μηνύματα για την αναγνώριση του αγώνα της γυναίκας στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους συμπολίτες μας προκάλεσε η παρουσίαση του κ. Μάνου Στεφανίδη, κριτικού τέχνης, οποίος με εντυπωσιακό τρόπο και μέσα από αξιόλογα έργα επιφανών ζωγράφων, ερμήνευσε τον ρόλο της Γυναίκας στην πορεία των αιώνων.

Η Πρόεδρος, το συμβούλιο του Συλλόγου και οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης για την Γυναίκα.

 

Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη, με την εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας κ. Κατσαρίδου.

 
 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.