Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Το κτίριο που στεγάζει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού "ηλιαχτίδα"

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ", Κέντρο Στήριξης Παιδιού- Οικογένειας, ασχολείται εδώ και 9 χρόνια, με την στήριξη και ανάπτυξη της κοινωνικής προσωπικότητας του παιδιού και του εφήβου, καθώς και του οικογενειακού του περιβάλλοντος στα προβλήματα, δικαιώματα και τις εν γένει ανάγκες τους στην Ελλάδα και Διεθνώς.

Με μια έντονη και ουσιαστική παρουσία στη Ν. Σμύρνη, στην πόλη που εδρεύει, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια σε κάθε προσπάθειά του στο πολύπλευρο έργο του.

Σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανοίγει τον πρώτο Ξενώνα Φιλοξενίας στην περιφέρεια για παιδιά και μητέρες, που χρειάζονται λίγη αγάπη και στοργή από τον συνάνθρωπο που δυστυχώς σήμερα εκλείπει.

Με μια αξιέπαινη προσφορά του Δημάρχου της Ν. Σμύρνης κ. Γ. Κουτελάκη να παραχωρήσει στον Σύλλογο έναν όροφο σε κτίριο της Κεντρικής Πλατείας επί της οδού 2ας Μαΐου 5, πραγματοποιεί το όραμα και τις προσπάθειες των 9 ετών από την ίδρυσή του.

Παρακαλούμε θερμά, στηρίξατε αυτή την ανθρώπινη και ευαίσθητη προσπάθεια του Συλλόγου, με οποιονδήποτε τρόπο εσείς μπορείτε ,ούτως ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να προσφέρουμε σιγουριά , ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο - Αύριο - σε δυστυχισμένα παιδιά που χρειάζονται- σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους - να βρουν καταφύγιο, δηλαδή μια "Ζεστή Αγκαλιά".

 

 

Το γραφείο της ψυχολόγου και της κοινωνικής λειτουργού

Μια από τις κρεβατοκάμαρες που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά

Το συμβούλιο με φίλους επισκέπτες του ξενώνα

Το καθιστικό των παιδιών

Η πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη ανάμεσα στον τ. δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Γιώργο Κουτελάκη, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ίδρυση του Ξενώνα και στο σημερινό δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλάκη, την ημέρα των εγκαινίων

 

 

Η πρόεδρος με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, τον δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλάκη, την αντιπρόεδρο κ. Κάτια Πατάκα και τον κ. Γιώργο Κουτελάκη τη στιγμή που κόβει την κορδέλα

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.