Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __
Εκστρατεία Ενημέρωσης σχετικά με τη Μεταμόσχευση Δωρεά Οργάνων

Η "ηλιαχτίδα", Ροταριανοί και 4ο Σύστημα Προσκόπων, στον κοινό αγώνα.

Το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα", σε συνεργασία με το Ροταριανό Όμιλο Νέας Σμύρνης και το 4ο Σύστημα Προσκόπων, την 19η Μαρτίου 2011 και ώρα 10:00-15:00, στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, πραγματοποίησε εκστρατεία ενημέρωσης, σχετικά με τη Μεταμόσχευση-Δωρεά Οργάνων.

Για ακόμη μια φορά προσπαθήσαμε να επιδείξουμε τη μεγάλη ευαισθησία μας και προσφορά προς το συνάνθρωπο, τους υψηλούς στόχους μας και γενικά την επίμονη προσπάθειά μας να σταθούμε στην κορυφή της εκτίμησης των συμπολιτών μας.

Με το σύνθημα "Δώρισε τη ζωή", όλοι μαζί, μοιράζοντας έντυπα και ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους στην πλατεία, καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων σχετικά με το σοβαρό αυτό θέμα, και να τους παρακινήσουμε, να γίνουν δότες.

Στην απαξία της ιδέας της Δωρεάς Οργάνων που υπάρχει σήμερα και στη μη βοήθεια των κρατικών φορέων να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν τους συνανθρώπους μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως γίνεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, καταφέραμε έστω και για μερικές ώρες, να αλλάξουμε το σκηνικό αυτό.

Αδιαμφισβήτητη ήταν η βοήθεια του ΑΝΤ1, ο οποίος παρουσίασε την όλη προσπάθειά μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της Νεοσμυρνιώτισσας τηλεπαρουσιάστριας του Alpha, Μαρίας Ηλιάκη, τόσο για την παρουσία της, όσο και για την ενημέρωση των τηλεθεατών της, η στήριξη της δημοσιογράφου Σοφίας Βούλτεψη, μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας της, καθώς επίσης και του ραδιοφωνικού παραγωγού Ισίδωρου Ρούσσου, μέσω της εκπομπής του στο σταθμό 9,84. Δίπλα μας ήταν και οι κορασίδες του Πανιωνίου, που με πολλή χαρά, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια στα καταστήματα και περαστικούς της πλατείας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και τους ζητάμε με όλη την ψυχή μας να βρίσκονται πάντα κοντά μας.

Ιδιαίτερα για μας στην "ηλιαχτίδα", το ζήτημα ήταν εντελώς προσωπικό, αφού φιλοξενούμε στον ξενώνα μας, εδώ κ ένα χρόνο, ένα παιδί μόλις 8 ετών που μέχρι σήμερα περιμένει να μπει στη λίστα αναμονής για μόσχευμα.

Για το λόγο αυτό, σας ζητάμε να στηρίζετε την προσπάθειά μας, κάθε φορά που δίνουμε το δικό μας αγώνα.

Η παρουσιάστρια του Alpha Μαρία Ηλιάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Κούρτης, ο Γενικός Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Στέλιος Δημόπουλος, η αρχηγός του 4ου συστήματος προσκόπων Χριστίνα Μπονόρη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του 9,84 Ισίδωρος Ρούσσος και η Πρόεδρος της "ηλιαχτίδας" Ντόρα Κασιμέρη Οι τ. Πρόεδροι του Ροταριανού Ομίλου Ν. Σμύρνης κ. Χρυσόγελος και κ. Μαραγκός, η κ. Επισκοποπούλου μέλος του Ροταριανού Ομίλου Ν.Σμύρνης, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηλιούπολης, με τα λυκόπουλα του 4ου Συστήματος και την Πρόεδρο της "ηλιαχτίδας", Ντόρα Κασιμέρη.
Η Αρχηγός του 4ου Συστήματος Προσκόπων, Χριστίνα Μπονόρη, η τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, οι κορασίδες του Πανιωνίου με τον προπονητή τους, η κ. Επισκοποπούλου του Rotary Ν. Σμύρνης, ο κ. Πλοιαρχόπουλος του Rotary Ηλιούπολης και η Πρόεδρος της "ηλιαχτίδας, Ντόρα Κασιμέρη. Ο πρόεδρος Πάρις Παπαβασιλείου και ο γραμματέας Στέλιος Δημόπουλος του Ροταριανού Ομίλου Ν. Σμύρνης ενώ μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια στην πλατεία Ν. Σμύρνης
   

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Σμύρνης και μελος του Rotary, Σπύρος Κούρτης, συμπληρώνει μια αίτηση δωρητή οργάνων

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.