Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

 Η Μαρί Κυριακού με συνεχή ευαισθησία και ανθρωπιά
δίπλα στα παιδιά.

Η «ηλιαχτίδα» Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας είναι ένα από τα 10 Ιδρύματα, που στηρίζει η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ και έχει δημιουργήσει η Μαρί Κυριακού.

Την Κυριακή το πρωί στις 13 Απριλίου 2014, στο αθλητικό κέντρο που βρίσκεται στην Αλκυονίδων 4 στη Βούλα διοργανώθηκε μια γιορτή με πολλή αγάπη και διάθεση για προσφορά.

Ο κ. Μίνως Κυριακού Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και η κ. Μαρί Κυριακού, οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης με πολλή ευγένεια και ιδιαίτερη ευαισθησία υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την όμορφη και ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια.

Με κοινό στόχο και σκοπό να ανακουφιστούν οικονομικά, Ιδρύματα που φιλοξενούν και συντηρούν παιδιά, η ποδοσφαιρική ομάδα του ομίλου του ΑΝΤΕΝΝΑ, οι Διεθνείς βετεράνοι ποδοσφαιριστές της UNESCO-STAR F.C καθώς και πολλοί καλλιτέχνες, έδωσαν έναν βροντερό παρόν συμμετέχοντας στον φιλανθρωπικό αγώνα, ώστε να συνεισφέρουν στα Ιδρύματα που στηρίζει η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Η Ελίνα Δελενίκα, συνεργάτης της κ. Μαρί Κυριακού, με την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πόπη Αγγελοπούλου.

Πράγματι, ήταν μια πολλή εντυπωσιακή και ουσιαστική εκδήλωση, με παιδιά, γονείς, εκπροσώπους των Ιδρυμάτων κλπ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην κ. Μαρί Κυριακού και στους συνεργάτες της, για τη ιδιαίτερη συμπαράσταση τους προς την «ηλιαχτίδα».

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πόπη Αγγελοπούλου εκπροσώπησαν το Σύλλογο.

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.