Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο.

Αγαπητοί φίλοι,

Ζώντας με τα άρρωστα παιδιά του ξενώνα εδώ και 1,5 χρόνο, συνήθως έχουμε αγωνίες και ανησυχίες για την υγεία τους.

Το μεγάλο όμως αγκάθι για όλο το συμβούλιο ήταν η αγωνία για το πότε θα βρεθεί μόσχευμα για το πρώτο φιλοξενούμενο παιδί, τον οκτάχρονο Κωνσταντίνο από την Κρήτη, για να γίνει η μεταμόσχευση νεφρού και να γλυτώσει από την μέρα παρά μέρα τρομερή ταλαιπωρία της αιμοκάθαρσης.

Το δράμα της αιμοκάθαρσης το έζησε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Την Τρίτη το βράδυ 15 Νοεμβρίου 2011 χτύπησε το τηλέφωνο της «ηλιαχτίδας» και μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκε συμβατό μόσχευμα και ότι την επόμενη μέρα ο Κωνσταντίνος επρόκειτο να μεταμοσχευθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Άραγε υπάρχει άνθρωπος ικανός να περιγράψει τα συναισθήματά μας;;;

Αναστατώθηκε το συμβούλιο !!! Έπρεπε να βρούμε χρήματα να στηρίξουμε τον πατέρα που θα συνόδευε το παιδί στην Θεσσαλονίκη.

Όλα πήγαν δόξα το θεό μια χαρά. Ο Κωνσταντίνος μας νίκησε την ατυχία του και ξημέρωσε γι αυτόν μια άλλη μέρα… μια καινούργια ζωή. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί να είναι πάντα καλά.

Με πολλή χαρά σας λέμε ότι υπάρχει ακόμα πολλή ανθρωπιά και αναφερόμαστε στο σοβαρό ποσόν που συγκεντρώθηκε για να στηρίξει και να απαλύνει την αγωνία και το φόβο του ταλαίπωρου αυτού γονιού που αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια Κρήτη- Αθήνα να γλυτώσει το παιδί του.

Πρωτοπόροι και σε αυτήν την προσπάθειά μας στη συλλογή χρημάτων ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Σμύρνης.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Κούρτης και όλο το συμβούλιο αποφάσισαν σε ελάχιστο χρόνο να στηρίξουν οικονομικά το παιδί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ροταριανό Όμιλο που σε κάθε μας αντιξοότητα τους έχουμε δίπλα μας.

Σύμμαχός μας επίσης, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και το Καρδιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσουν έναν αντίστοιχο ξενώνα με αυτόν της «ηλιαχτίδας» για να φιλοξενηθούν οι γονείς του.

Η Ζωή είναι Δώρο που δωρίζεται….. ας γίνουμε όλοι Δωρητές Οργάνων!!!!

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.