Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη με τα κορίτσια της εταιρείας στα γραφεία της "ηλιαχτίδα"

Μια «ζεστή» προσφορά στην «ηλιαχτίδα» από την
εταιρεία
Orion Bio Hellas

 

Για μια ακόμη φορά το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «ηλιαχτίδα» δέχεται συμπαράσταση από μια εταιρεία που με δική της πρωτοβουλία απευθύνθηκε στο Σύλλογο για να προσφέρει τη στήριξή της.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία Orion Bio Hellas, έχοντας συναίσθηση των ολοένα αυξανόμενων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Σύλλογοι με κοινωνική δράση, αποφάσισε να δωρίσει στην «ηλιαχτίδα» τρία σώματα υπέρυθρης θέρμανσης.

Έτσι πριν από λίγες μέρες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στα γραφεία μας τέσσερις γλυκύτατες κοπέλες οι οποίες μας έφεραν τα θερμαντικά σώματα και με μεγάλη προθυμία μας ενημέρωσαν για τον αποδοτικότερο τρόπο αξιοποίησής τους.


Η προσφορά αυτή ήταν πολύ σημαντική για μας, λόγω της αδυναμίας μας εφέτος να χρησιμοποιήσουμε τα καλοριφέρ του χώρου. Η ικανοποίηση μας μεγάλη, καθώς οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα μας και κυρίως τα παιδιά με τα τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, είναι αδύνατον να διαμένουν στο χώρο χωρίς θέρμανση.


Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό της Orion Bio Hellas για την ευαισθησία, την ανθρωπιά και την ουσιαστική βοήθεια που μας παρείχαν.

Τα όμορφα κορίτσια της εταιρείας στον Ξενώνα

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.