Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Σας ευχαριστούμε θερμά που συνεχίζετε να μας στηρίζετε!!!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Οι Πασχαλινές Γιορτές πέρασαν κι’ ελπίζουμε ότι, όλοι εσείς οι φίλοι μας, περάσατε λίγες μέρες ξενοιασιάς.

Τις ευχές μας, σας τις στείλαμε πριν το Πάσχα. Τώρα, όμως νοιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη προσφορά και την παρουσία σας τις ημέρες του Πάσχα στα γραφεία του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού «ηλιαχτίδα».

Ας αρχίσουμε από το Παζάρι Αγάπης, που είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία λόγω της αμέριστης συμπαράστασης σας.

Ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές εφημερίδες, που μας στηρίζουν 12 χρόνια τώρα, με τη δημοσίευση των ανακοινώσεων. Την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για τη δημοσίευση του πολύ όμορφου άρθρου του. Την ηλεκτρονική εφημερίδα Protagon.gr για την συνεχή συμπαράστασή της. Την κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη που σε κάθε μας παράκληση είναι πάντα δίπλα μας. Το 6ο Γυμνάσιο Καλλιθέας για τη συνεισφορά του. Τους όμορους Δήμους (Καλλιθέα, Φάληρο, Αγ. Δημήτριος) που με τα τρόφιμα που μας εφοδίασαν στηρίξαμε κατά τις μέρες του Πάσχα άπορες και ανήμπορες οικογένειες. Ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας και εθελοντές του Συλλόγου «ηλιαχτίδα».

Από καρδιάς, ευχαριστούμε το Ίδρυμα Επιμέλειας Παιδιού Λάτση που σε κάθε οικονομική δυσκολία των γονιών των φιλοξενουμένων παιδιών του Ξενώνα, μ’ ένα απλό e-mail, ανταποκρίνεται με πολύ χαρά και ιδιαίτερη αγάπη και στηρίζει αυτούς οικονομικά.

 

Με Πολλή Αγάπη,

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.