Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Ο Ιδιοκτήτης- Διευθυντής του Σταθμού κ. Λεωνίδας Χονδρόπουλος, η Πρόεδρος της "ηλιαχτίδας" Ντόρα Κασιμέρη και η δεύτερη Αντιπρόεδρος Νέλλη Σακελλαριάδου στα γραφεία του Σταθμού.

H «ηλιαχτίδα» στα γραφεία του Ράδιο- Πολιτεία (FM 90,7), στη Σπάρτη.

Στις 23 Αυγούστου η Πρόεδρος της «Ηλιαχτίδας» Ντόρα Κασιμέρη με τη δεύτερη Αντιπρόεδρο Νέλλη Σακελλαριάδου, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή και Ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Πολιτεία (FM 90,7) στη Σπάρτη, κύριο Λεωνίδα Χονδρόπουλο. Ήταν μια επίσκεψη που η «Ηλιαχτίδα» όφειλε να πραγματοποιήσει στο φίλο Λεωνίδα Χονδρόπουλο για την ευγενική και κυρίως ανθρώπινη συμπαράστασή του, στο Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» .

Πράγματι, ο ιδιοκτήτης Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού στέκεται αρωγός στο έργο της «ηλιαχτίδας» και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερώσει την Κοινωνία της Λακωνίας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, σχετικά με το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μας και ειδικότερα για το ότι στη Νέα Σμύρνη Αττικής υπάρχει ένας ξενώνας έτοιμος να προσφέρει φιλοξενία, στοργή, αγάπη και συμπαράσταση, εντελώς δωρεάν, σε κάθε γονιό που έρχεται στην Αθήνα με το παιδί του για νοσηλεία. Η συνάντηση ήταν πολύ φιλική και εποικοδομητική. Τα μέλη του Συμβουλίου της «ηλιαχτίδας», έφυγαν ενθουσιασμένα από την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση και το ενεργό ενδιαφέρον του Σταθμού, να προωθηθούν δράσεις συνεργασίας με το Κέντρο μας, που θα επιτρέψουν να ενημερωθεί τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η Πελοπόννησος γενικότερα, για τις ειδικότητες στήριξης που η «ηλιαχτίδα» μπορεί να προσφέρει στις άπορες και δοκιμαζόμενες από την ασθένεια του παιδιού τους, οικογένειες.

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.