Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Πρόεδρος της "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ" Ντόρα Κασιμέρη με τους Προσκόπους φορτώνουν το δεύτερο φορτηγό.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" & οι Πρόσκοποι Ν. Σμύρνης, πρωτοπόροι και αυτή τη φορά βρίσκονται κοντά στους πυρόπληκτους. Την Κυριακή το πρωί 2 Σεπτεμβρίου 2007 έστειλαν ένα φορτηγό με τρόφιμα και είδη υγιεινής στο Δήμο Ζαχάρως. Τώρα ετοιμάζεται η δεύτερη αποστολή για το Νομό Ηλείας. Ευχαριστούνε θερμά τους Νεοσμυρνιώτες που στάθηκαν αρωγοί και αυτή τη φορά στην προσπάθειά τους. Παρακαλούν ολόψυχα τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στη συγκέντρωση σχολικών ειδών (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια κλπ) ούτως ώστε την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς τα ταλαιπωρημένα παιδάκια των συνανθρώπων μας να πάρουν έστω και αυτή την ελάχιστη χαρά που μπορούμε, αν προσπαθήσουμε, να τους προσφέρουμε. Ευχαριστούν θερμά τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την αμέριστη συμπαράσταση του να διαθέσει τα φορτηγά που θα μεταφέρουν τα αγαθά στην Πελοπόννησο.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους Νεοσμυρνιώτες!!

Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" για το παιδί και την οικογένεια, ευχαριστεί ιδιαίτερα από καρδιάς τους συμπολίτες μας, που με την ευαισθησία και στοργή προς το συνάνθρωπο, αποδεικνύουν κάθε φορά την απαράμιλλη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες του Συλλόγου να απαλύνει τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Ως ανταμοιβή αυτής της ευαισθησίας και ανθρωπιάς δημοσιεύουμε αυτή την επιστολή ευχαριστιών, που λάβαμε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας.

Αυτή η επιστολή ανήκει αποκλειστικά στους συμπολίτες μας και όχι στο Σύλλογο. Ο Σύλλογος "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" απλώς επιτελεί το σκοπό του.

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.