Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Δημοσιογράφος Σοφία Ηλιοπούλου με την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη, στο πλατό του καναλιού.

Το Τηλεοπτικό Κανάλι «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας» στο πλευρό της «ηλιαχτίδας».

Με πολλή χαρά ο Σύλλογός μας δέχτηκε την πρόταση της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού καναλιού Λαμίας «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας» Σοφίας Ηλιοπούλου ,η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον της να πραγματοποιήσουμε μια συνέντευξη στα πλαίσια της εκπομπής της «Δια..γνωσης». Μέσω αυτής της εκπομπής θα προσπαθούσε να ενημερώσει τους πολίτες της Κεντρικής Ελλάδας σχετικά με τις δραστηριότητες του Κέντρου Φιλοξενίας Παιδιού, δηλαδή ενός ξενώνα στην Κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο οποίος περιμένει να υποδεχτεί με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα άπορα παιδιά με τους γονείς τους από επαρχία, που χρειάζεται να νοσηλευτούν στα νοσοκομεία των Αθηνών.

 

Έτσι το πρωινό της 25ης Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της «ηλιαχτίδας» Ντόρα Κασιμέρη με την Κοινωνική Λειτουργό Φαίη Κουκοβίνου βρέθηκαν στο πλατό του καναλιού «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας». Η υποδοχή της δημοσιογράφου Σοφίας Ηλιοπούλου αλλά και των υπολοίπων συνεργατών της μας εξέπληξε, για το αμέριστο ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους. Το κλίμα που επικρατούσε μπροστά και πίσω από τις κάμερες μας ενθάρρυνε, γιατί αντιληφθήκαμε ότι το κανάλι ήθελε να βρεθεί στο ίδιο μετερίζι με εμάς , με σκοπό να ενημερώσει τους συμπολίτες του ότι στη Νέα Σμύρνη λειτουργεί ένας ξενώνας με όλες τις παροχές εντελώς δωρεάν, έτοιμος να συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν. Τέτοιου είδους ενέργειες που καταδεικνύουν την αναγνώριση της προσφοράς μας και από την επαρχία, μας δίνουν κουράγιο ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

 

Η Δημοσιογράφος με την Πρόεδρο στο κανάλι.

Τα συμπεράσματα που αποκομίσαμε από αυτή την επίσκεψη ήταν ότι οι άνθρωποι του καναλιού θα προσπαθήσουν να σταθούν δίπλα μας με κάθε τρόπο, βοηθώντας τον ξενώνα να παραμείνει ανοιχτός παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, για να συνεχίσει να προσφέρει ελπίδα και κουράγιο στους γονείς και τα παιδιά που θα τον επισκεφθούν από την επαρχία και θα το έχουν τόσο ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας» και ιδιαίτερα στην ευαισθητοποιημένη και γλυκύτατη δημοσιογράφο Σοφία Ηλιοπούλου για αυτή της την πρωτοβουλία. Μετά το ραδιοφωνικό σταθμό «Ερωτόκριτος.. η φωνή της Κρήτης» (FM 87,9), το ραδιοφωνικό σταθμό Σερρών «Ράδιο Έρως» (FM 93) , το «Θήβα Press» και το ραδιοφωνικό σταθμό Σπάρτης «Ράδιο Πολιτεία» (FM 90, 7) είναι μεγάλη χαρά και ελπίδα για εμάς, να αναγνωρίζει την προσπάθειά μας και το τηλεοπτικό κανάλι «Σταρ Κεντρικής Ελλάδας».

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.