Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Στιγμές Αγάπης και Ανθρωπιάς

Η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη, με μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο και τον μικρό Κωνσταντίνο, στον ξενώνα

Τα παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο και οι δάσκαλοί τους, με τις δημιουργίες τους για την "ηλιαχτίδα"

Στις 23/12/2010 το Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" είχε μια πολυ όμορφη και ζεστή έκπληξη! Ο διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΛΛΑΔΙΟ Νέας Σμύρνης κ. Δήμπας Νικόλαος με μαθητές του Λυκείου, επισκέφθηκαν το Κέντρο με χρήματα και χειροποίητα δώρα. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη όχι τόσο για την υλική αλλά κυρίως για την ηθική συμπαράσταση που νιώσαμε εκείνη τη στιγμή. Για άλλη μια φορά οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι είναι δίπλα μας και στηρίζουν το έργο μας με κάθε τρόπο.

Τη μεγάλη αυτή χαρά ήρθε να συμπληρώσει η παρουσία των καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, κ. Νατάσας Μπαρμπαλιά και κ. Γιώργου Μπέσιου με ένα μεγάλο αριθμό μαθητών. Οι μαθητές με τις κιθάρες τους, μας τραγούδησαν τα κάλαντα και διάφορα άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια δίνοντας μια χαρούμενη νότα στους φιλοξενούμενους του Κέντρου που δυστυχώς η ασθένειά τους, τους στέρησε την ευκαιρία να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους, μακρυά από τα σπίτια τους. Τα παιδιά επέδειξαν μεγάλη ευαισθησία προσφέροντας κουτιά με δώρα που έφτιαξαν τα ίδια.

Ευχαριστούμε θερμά τα δύο σχολεία για την ευγενική χειρονομία τους καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, που αυτές τις γιορτινές μέρες μας προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Ντόρα Κασιμέρη


Οι καθηγητές κ. Νατάσα Μπαρμπαλιά και κ. Γιώργος Μπέσιος, με μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης στο Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα". Ανάμεσά τους η Πρόεδρος Ντόρα Κασιμέρη, με παιδιά του ξενώνα.

 

Τα παιδιά τραγουδούν τα κάλαντα στα παιδιά του Κέντρου.

 

 

   
   
   

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.