Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Φίλοι, φίλοι… γεμάτοι Ανθρωπιά

Πριν από ενάμιση χρόνο καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο μας όραμα. Με απερίγραπτη χαρά και ικανοποίηση παραδώσαμε στους Νεοσμυρνιώτες μια Κιβωτό, Αληθινό Καταφύγιο, τιμή για την πόλη μας.

Μέσα σ' αυτή τη μικρή Κιβωτό φιλοξενούνται γονείς και αθώα δυστυχισμένα παιδάκια από επαρχία, που δίνουν έναν άνισο αγώνα να κρατηθούν στη ζωή μέσα στα νοσοκομεία των Αθηνών.

Αυτό το καταφύγιο, το ονομάσαμε Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "Ηλιαχτίδα".

Η δημιουργία αυτού του Κέντρου για εμάς είναι μεγάλο επίτευγμα, αλλά στην προσπάθειά μας αυτή δεν ήμασταν μόνοι. Δήμος Νέας Σμύρνης, Συμπολίτες, Όμοροι Δήμοι, στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας.

Εθελοντές άπειροι, πρόθυμοι σε κάθε μας κάλεσμα για βοήθεια. Μέσα σ' αυτούς τους πολλούς φίλους, μια ξεχωριστή θέση για την "Ηλιαχτίδα" έχει η επιτυχημένη δημοσιογράφος, πολιτικός Σοφία Βούλτεψη.

Είναι αυτή που στάθηκε δίπλα μας απ' την πρώτη ημέρα που ανακοινώσαμε στους Νεοσμυρνιώτες την ίδρυση του Κέντρου Φιλοξενίας Παιδιού.

Είναι αυτή που την κάθε μας Προσπάθεια, ολόκληρό μας τον Αγώνα, την Ελπίδα για επέκταση του Κέντρου και βελτίωση των παροχών αυτού, στηρίζει μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ.

Σοφία, δεν σου λέμε ευχαριστώ για ό,τι κάνεις για εμάς, γιατί εσύ δεν το χρειάζεσαι, αλλά σε παρακαλούμε θερμά συνέχισε να είσαι στο πλευρό μας με την ίδια Ανθρωπιά, με την ίδια Πίστη στο δύσκολο έργο μας.

Φίλους σαν εσένα, τους έχουμε ανάγκη.

Με πολλή αγάπη,

Ντόρα Κασιμέρη

 

 

 

 

Επικοινωνία: Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Νέα Σμύρνη - Τηλ.: 210 9346139 - Fax: 210 9341101 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2023 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.