Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου, Άπορου Παιδιού και Οικογένειας __

Η Σοφία Βούλτεψη, όπως πάντα, δίπλα στην "ηλιαχτίδα"

Συμπαράσταση με πολλή αγάπη στην «ηλιαχτίδα»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε κ' εφέτος, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, το Παζάρι Αγάπης του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα» στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης.


Παραδοσιακά γλυκά, χριστουγεννιάτικα δώρα, κεριά, κάρτες και πλήθος άλλων εντυπωσιακών αντικειμένων σε πολύ φθηνές τιμές διατέθησαν στους φίλους που επισκέφτηκαν το Παζάρι.


Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλούς φίλους της "ηλιαχτίδα" εξυπηρετούσαν με χαμόγελο και χαρά, τους συμπολίτες μας που έσπευσαν να συμπαρασταθούν και σ' αυτή την δράση του Συλλόγου.

Η ανταπόκριση εκπληκτική, έτσι ο Σύλλογος σε λίγες ώρες συγκέντρωσε ένα σεβαστό ποσόν γεγονός που ενθουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο.


Με χαρά ενημέρωναν τους επισκέπτες  ότι όλα τα δώρα που υπήρχαν στο παζάρι ήταν προσφορά των εθελοντών – φίλων της «ηλιαχτίδα». Διευθυντές, καθηγητές, γονείς παιδιών του 3ου Γυμνάσιου και  3ου Λυκείου Ν. Σμύρνης συγκίνησαν και φέτος με την ευαισθησία τους και εντυπωσίασαν με τη μεγάλη προσφορά δώρων φτιαγμένα από τους μαθητές και τους γονείς τους.

Θερμές ευχές της Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς όλους τους φίλους που στήριξαν και φέτος το Παζάρι του Συλλόγου.

Μεγάλη τιμή για το Σύλλογο η παρουσία της Βουλευτού - Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν. Δημοκρατίας κ. Σοφίας Βούλτεψη στο Παζάρι, μιας αγαπητής φίλης και ένθερμης συμπαραστάτισσας σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.

Σας παρακαλούμε θερμά συνεχίσετε να είστε δίπλα μας:
Γραμμή υποστήριξης του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «ηλιαχτίδα»


ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ‘Η ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ:
9011 40 55 41

mediatel σταθ.3,08€/κλήση – κιν.3,1€/κλήση (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α)
Γραμμή παραπόνων: 214 214 8020

 

 

 

 

 

Επικοινωνία: - Κιν: 6932274982 - E-mail: iliachtida@otenet.gr

© 2024 Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας "ηλιαχτίδα" Web Design by Viviana K.